Tevreden Klanten


Natallia-permanente-makeup-Hasselt-circle.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Natallia en ben van Russische afkomst, waar schoonheid hoog in het vaandel wordt gedragen en permanente make up even "normaal" is als een manicure.

Eigenlijk kan iedereen met het juiste diploma en apparatuur permanente make up aanbrengen, maar dat wil niet zeggen dat het eindresultaat overal even mooi is.

Regelmatig krijg ik vrouwen over de vloer waarbij de permanente make up slecht aangebracht is: te dikke lijnen onder de ogen, onnatuurlijke vormen in wenkbrauwen of lippen,... waardoor hun uitstraling niet meer natuurlijk overkomt.

Bij permanente makeup draait alles rond proporties, fijne lijntjes, contouren en kleuren. Daarom moet de visagiste die de permanente makeup aanbrengt, eigenlijk een goede "designer" zijn die vertrouwd is met proporties en natuurlijke vormen.

Zelf ben ik al vanaf mijn 12e bezig met alles wat met design en ontwerpen te maken heeft en ik heb jarenlang gewerkt als fashion designer voor een bekend kledingmerk.

Naast mijn diploma's van fashion designer, permanente make up en colorist make up specialist heb ik nog opleidingen gevolgd in de tekenacademie en binnenhuisarchitectuur.

Hopelijk ontmoet ik je binnenkort in mijn studio voor een sessie permanente makeup. Als je interesse hebt, klik dan hier om me te contacteren.

Groetjes,

Natallia