De 5 grootste voordelen van permanente make-up

natallia maltsava
Natallia Maltsava

Het belangrijkste is dat jullie als vrouwen de juiste keuze kunnen maken, vandaar heb ik voor jullie de 5 grootste voordelen opgesomd van de voordelen van permanente make up.

Tijdbesparend

Iedereen heeft een bepaalde ochtendroutine, maar wat als je ochtend routine nu eens gehalveerd kan worden. Opstaan met het perfecte lijntje of wenkbrauwen die al perfect in shape zijn, voor veel vrouwen een droom die door middel van PMU-realiteit kan worden.

Het is tijdbesparend, niet enkel in functie van het aanbrengen, maar alsook het ontschminken zal hierdoor niet meer nodig zijn. Je make-up zal er altijd professioneel uitzien, nooit het vervelende gevoel hebben dat een lijntje tekenen vandaag niet lukt!

Boost voor zelfvertrouwen

Ja ja, elke dag perfect klaar om uit bed te stappen… Vaak worden we geconfronteerd met asymmetrie, littekens of eerder iets wat onszelf stoort. Permanente make-up kan je die extra boost van zelfvertrouwen geven! Opstaan zonder confrontatie of gewoon ALTIJD klaar zijn voor de dag. Zeker bij specifieke situaties zoals iemand die een bril draagt: dit is een frequente en fysieke belemmering om make-up aan te brengen, met PMU kan dit probleem opgelost worden.

Waterproof

Je kent het wel! Die prachtige zonnige dag, de perfecte dag om mascara, oogschaduw en lippenstift op te doen. Deze leuke sfeer kan na één regenbui helemaal verpest worden. Met PMU kan je zonder zorgen in de regen wandelen, douchen… In contact komen met water! Je make-up blijft altijd perfect op zijn plaats. Om te zwijgen over sporten: Sporten en make-up gaan normaal niet samen zoals de meeste wel weten. Ook hier is PMU de perfecte oplossing.

Geld besparend

Make-up en ontschminking kosten zowel geld als tijd. Het voordeel van PMU is dat er één bedrag per (jaar) uitgegeven wordt, dit is dan een eenmalige kost rond make-up voor die periode. Afhankelijk van de dagelijkse routine zal dit al dan niet geld besparend zijn. Daarom is dit eerder een persoonlijke afweging. Nog een leuke extra van minder make-up te kopen, is dat je veel minder afval produceert. Al die kleine producten hebben enorm veel verpakking van papier, plastiek, omhulsels van lippenstift of eyeliner, etc. Hierdoor ben je veel ecologischer en gaat de natuur je dankbaar zijn!

Antiallergisch

Moet jij opletten met make-up wegens veel allergieën? Dan gaan we samen na waar je exact problemen mee hebt. Als PMU mogelijk is op jouw huid, ga je nooit nog last hebben van uitslag, huidirritaties of andere allergische reacties.

Zoals je ziet heeft PMU zeer veel praktische voordelen! Iets wat ik toch zeker wil meedelen is dat veel klanten hun feedback is: “Dit had ik eerder moeten doen”. Bij twijfel of vragen, mag je mij altijd contacteren via Instagram, Facebook, telefoon of email!

Veel liefs

Natallia

Blog posts en nieuws

Lees alles over de nieuwtjes bij MoreThanBrows. De beste tips & tricks over permanente make-up, ervaringen van klanten en zo veel meer!

Permanente make-up
March 6, 2023

De 5 grootste voordelen van permanente make-up

Het belangrijkste is dat jullie als vrouwen de juiste keuze kunnen maken, vandaar heb ik voor jullie de 5 grootste voordelen opgesomd van de voordelen van permanente make up.

Permanente make-up
December 2, 2021

Kan permanente make-up een hulpmiddel zijn bij kanker?

Permanent makeup (PMU) als hulpmiddel voor het zelfvertrouwen tijdens kanker! Is PMU effectief een oplossing of een optie? In deze blogpost vertel ik je er alles over! Indien je nood hebt aan meer gelaatsuitdrukkingen of meer zelfvertrouwen dan kan je hier de mogelijkheden en oplossingen vinden voor jouw verwachtingen.

Volg mij op instagram!

Volg mij @morethanbrows